СПОДЕЛИ

[star_rating themes=“flat“ id=“vruzki“]

Заглавие: Връзки

Сезони: 1

Статус: Снима се 2-ри Сезон

Премиера: 3 Юни 2015

 Режисьор: Виктор Божинов, Васил Стефанов

Сценаристи: Ваня Николова, Йордан Банков

Гледай филма: Voyo.bg

Сайтове: Facebook | Сайт

Оператор: Антон Бакарски

 Участват: Михаил Билалов, Лили Маравиля, Анета Сотирова, Яна Маринова, Николай Ишков, Валери Йорданов

Времетраене: 50 минути

Жанр: Драма, Комедия

Резюме:

Сюжетът на сериала ще подгрее летните страсти с актуалните за съвремието ни въпроси за отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисъла и безсмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.

„Връзки“ е градска комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове. Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга – известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

В поредицата участват едни от най-известните театрални и филмови актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков. Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Лорина Камбурова и Алек Алексиев. В поредицата ще се изявят много гост-звезди, които ще приемат предизвикателството да изиграят самите себе си. Продуцент на сериала е „Емо Вижън“, в екипа влизат режисьорите Виктор Божинов и Васил Стефанов, сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, операторите Антон Бакарски и Владимир Михайлов. През април „Връзки“ беше представен официално на ежегодния кино и ТВ пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят.

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

1 коментар

Коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here