СПОДЕЛИ

Българите сме драматични и напрегнати хора. Стресът силно ни влияе и силно се е закоренил в ежедневието, главите, тялото, работата и личното ни пространство. Но в началото на Новата Година всички нямаме ли нужда от малко хумор, повече позитивизъм, много забавление, та да се почувстваме като деца, чисти и невинни, готови за игри…Скачайте в играта тогава с Играчи – новият български сериал, пристигащ с обещание за повече смях и по-малко стрес.

В Играчи ще чуете култови лафове за, по повод и от погледа на родната действителност. Макар във филма да се случат и кофти неща, страхът и мъката са сведени до нулата, защото истината е, че е време да гледаме по-леко на нещата и понякога да приемаме живота като игра, защото животът сам по себе си така или иначе рано или късно ще ни изиграе. За играчите на сериала това не е проблем. Айтито, Американеца и Каръка приемат всичко за поредното предизвикателство, което ще ги развесели, ще ги събуди от зимния сън на еднообразното им ежедневие, ще им даде възможност да се покажат кои са всъщност, кои са силните и слабите им черти. Защото при нас, българите, и силните, и слабите черти са били винаги силно осезаеми и слабо откриваеми като комбинация в която и да е друга нация.

Още от първия епизод тримата Играчи се забъркват в истинска каша – Айтито е тормозен от това, че крепостите от любимата му видеогра са завзети, Каръка за пореден път е предаден от своите идоли, играчите на Барселона, а на Американеца някой му открадва невероятното „made in USA” возило, за което не е много сигурно дали всъщност е негово…Познати ли са ви всички тези тревоги и несгоди? Още много такива ще се случат на играчите, все познати ни до болка, защото именно това е забавното във филма, познатото, което се случва и на вас, и на нас, и на теб, и на мен…! Не можем да не отречем обаче, че Играчи ни разсмя още от този първи епизод, за да ни напомни, че родното кино може да е не е просто и забавно, но и адски близко до дома и сърцето на неговия зрител!

Гледайте Играчи, филм на Мартин Райковски, по сценарий на Борис Борисов, с великолепния актьорски състав от Христо Терзиев, Филип Гулашки, Михаил Петров, Марина Колева и добре познатите на родната публика Калин Кирилов, Димитър Георгиев, Жана Яковлева.

Оценете ревюта за сериала "Играчи" 🙂

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here