СПОДЕЛИ

Новият български комедиен сериал е факт! Пилотният му епизод се завъртя по Нова като подарък за всички дами в любимата им осмомартенска вечер. И въобще не се учудваме, че екипът зад Ние, нашите и вашите е избрал именно тази за премиерна дата. В нея има много от женското начало – онова, истинското, свързано с майчинството, с това да създадеш, крепиш и поддържаш в любов и хармония семейство. Няма да говорим за 8-ми март повече. Кой празнувал, празнува…Празникът свърши, но пък Ние, нашите и вашите тепърва започва и ние сме щастливи да споделим първите впечатления от сериала, а те никак, ама никак не са лоши.

Със своя старт Ние, нашите и вашите ни обещава традиционна доза битов хумор, подправен с любов и романтика, типично махленски свади, интриги от работната среда, на които всеки ден се натъкваме, но най-вече отлична игра от любими познати лица. В главните роли на новосъздаденото семейство влизат Кирил Ефремов и Елена Петрова. Те са всеизвестни с прекрасните си роли в театъра, с множеството си изяви в телевизора, в подобни ТВ сериали с не по-малко успех (Ефремов в Под прикритие, а Елена Петрова – в Стъклен дом, разбира се). Историята на това ново семейство, всъщност, има предистория. Двамата герои – Христо и Лили – се познават още от миналия век, когато са били млади, когато срещат един в друг любовта на живота си. Но както знаете, в живота нещата невинаги ни се подреждат така, както бихме искали…Лили и Христо се женят за напълно различни хора, отглеждат по 2-3 деца далеч един от друг, а Лили дори живее извън страната. В първи епизод от Ние, нашите и вашите обаче двамата получават нов, втори шанс, шансът, да има семейството, за което са мечтали като млади, шансът да скалъпят от две разбити семейства едно ново!

И точно това, за нас, е чудното и малко по-поетичното, открояващо се от съвсем нелошия хумор в сериала: идеята за втория шанс. Не всеки го получава и обикновено, ако все пак имаме късмет на такъв, успяваме ли да го оценим, да се възползваме от него максимално? В Ние, нашите и вашите тепърва ще разберем как втория шанс ще промени живота на 5 деца, двама бивши влюбени, техните роднини и колеги. И, междувременно, много ще се забавляваме!

Ние, нашите и вашите събира на едно място доста популярни и новоизгряващи млади звезди от света на българското кино: Елена Петрова, Кирил Ефремов, Радина Боршош, Дария Хаджийска, Мартин Желанков, Мартин Цолов, Симеон Ангелов, Стефка Янорова и Даниел Ангелов. Режисьор на сериала е Димитър Гочев. Можете да гледате нов епизод от серийния филм всяка Сряда от 21:00 часа по Нова.

Автор: Виктория Дичева

Коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here