[star_rating themes=“flat“ id=“4-ta-vlast“]

Постер на българския сериал Четвърта власт

Заглавие: Четвърта власт

Сезони: 1

Статус: Прекратен

Премиера:

 Режисьор: Стоян Радев, Димитър Коцев – Шошо

Сценаристи: Александър Чобанов, Александър Спасов, Ваня Николова, Велислава Попова, Емил Андреев, Йордан Банков, Росен Босев, Димитър Коцев-Шошо и Стоян Радев

Оператор:

 Участват: Мила Парушева , Христо Шопов, Самуел Финци, Владимир Пенев, Михаил Билалов, Деян Донков, Атанас Атанасов, Ивайло Герасков, Владимир Карамазов, Христо Петков,  Снежина Петрова, Светлана Янчева, Ана Пападопулу, Александра Василева, Деси Моралес и др.

Гледай филма:

Сайтове: Facebook

Времетраене: 45 минути

Жанр: Политически трилър

Бюджет: Няма данни

Ревю: Ревю1

Резюме:

Четвърта власт“ е телевизионен сериал за сблъсъка на власт и медии, който разказва за различните лица на българската политика и журналистика. В дванадесет епизода зрителите проследяват едно истинско репортерско разследване, в което главните герои са политици и журналисти, а историята е създадена на основата на факти и събития, които ни изглеждат познати.  Действието се развива през живота на един вестник, който се опитва да работи по свои правила за независима журналистика в едно изпълнено със зависимости общество. Разследването сблъсква външния и вътрешен свят, в който журналистите живеят и те разбират, че изборът е да станат част от манипулацията или да се изправят срещу нея. На екрана се случва онова, което се случва в живота – ожесточена борба за власт, мръсна политическа игра, удари под кръста, изнасяне на информация, натиск и отчаяна журналистическа съпротива. Шпионаж, секскомпромати, рекет и измамни схеми са познати жанрови похвати, които ще карат зрителя да гледа с интерес.