СПОДЕЛИ

Скъпи приятели, имаме честта да ви представим един проект, който силно ни направи впечатление и който ни грабна веднага щом разбрахме основната му мисия: да събере на едно място положителното българско кино или всички онези пълнометражни, късометражни, анимационни и документални филми, способни по един или друг начин да ни променят към по-добро, да ни покажат позитивната страна на нещата в живота, в родната действителност, в кино индустрията и независимите творци в сферата.

NoBlink Media е проект, който вече официално съществува в онлайн пространството, а много хора се присъединиха като зрители към него и вече се радват на специално селектирани филми, новини за българската кино индустрия, репортажи и интервюта на едно място. Тук можете да намерите страхотна колекция от най-добрите продукции в областта, а освен това и да се осведомите за случващото се напоследък на любимия ви актьор или режисьор, сериал, снимачната площадка на дългоочакван филм и т.н. На официалната страница на проекта ще срещнете и подробна информация за хората, които стоят зад него. Но това, което можем да ви кажем със сигурност още от сега е, че NoBlink! team е изграден от хора притежаващи ценностите: Желание, Лоялност, Емоция, Честност, Постоянство. Именно поради тази причина ние сме сигурни, че от NoBlink Media постоянно ще ни предлагат свежи новини и предложения, които не просто да запълнят свободното ни време, но и да ни поставят в състояние на размисъл, в качеството на жури и критици за най-новите заглавия от света на българските късометражни филми, представляващи и основна и главна част на съдържанието в сайта.

Горещо съветваме всички приятели на българското кино да следят публикациите, новините и последните постове с кино продукции на NoBlink Media. Тук, определено, ще намерите своите нови любими герои, ще станете част от кухнята на готвените филми и ще се насладите на първите онлайн прожекции на дългоочаквани заглавия! Enjoy!

Автор: Виктория Дичева

Коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here