Постер на българския игрален филм възвишение

Заглавие: Възвишение

Премиера: 10 Ноември 2017

Режисьор: Виктор Божинов

Сценаристи: Нели Димитрова, Виктор Божинов и Милен Русков

Оператор: 

Участват: Александър Алексиев, Стоян Дойчев, Филип Аврамов, Параскева Джукелова, Васил Михайлов, Христо Петков, Кирил Ефремов, Благовест Благоев, Румен Гавазанов

Гледай филма:

Сайтове: Facebook

Времетраене:

Жанр:

Бюджет:

Резюме:

Филмовият проект „Възвишение“ се базира на едноименния роман на Милен Русков, който се нарежда в челните места на класациите за най-търсени книги у нас от своето излизане през 2011 г. досега. Романът получава редица отличия, а през 2014-та година печели наградата за литература на Европейския съюз (European Union Prize for Literaure).

11 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, извинявам се за закъснелия отговор, да това е добра идея, но ние не участваме в разпространението на филма. Но съм убеден, че в най скоро време филма ще бъде разпространен и в интернет. На този етап филма все още се излъчва в кината.

  1. Здравейте надявам се бихте могли да ми помогнете .Живея в Германия и бих искал да гледам прожекцията , но нямам тази възможност. Надявам се има вероятен сайт ,където може ,да го наблюдаван . Поздрави

  2. Искам да попитам има ли някакъв сайт, където да си платя и да гледам филма от вкъщи, с бебе сме и киното е мисия невъзможна?

      • Здравейте, на този етап филма се излъчва по кино салоните. След това филма евентуално ще бъде излъчен по някоя от стрийминг платформите. Благодаря Ви, че проявявате интерес към родното кино.

  3. И за какво става всъщност въпрос във филма, покоментирайте поне малко в резюме. дайте някакъв анонс, осветлете ни за какво иде реч.

Коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here