[star_rating themes=“flat“ id=“bedni-bogati“]

Филмът няма постер
Facebook
Уеб Сайт
Гледай Онлайн

Заглавие:  Насалевци: Бедни срещу Богати

Премиера: 27.07.2015

 Режисьор: Мимо Гарсия

Сценаристи: Мимо Гарсия

Оператор: 

 Участват: Ирина Константинова, Мимо Гарсия, Митко Мидзин, Поли Мидзинова, Руска Зидарова, Антоанета Вълчева, Саша Валджиева и Ива Велинова

Времетраене: 28 минути

Жанр: Драма

Бюджет: Няма данни

Приходи: 

Награди:

Резюме:

„Насалевци: Бедни срещу богати“ е дебютният режисьорски филм на Мимо Гарсия. Филмът е първата част от планираната триология по идиея и сценарии на Мимо. Във филмът е показана историята на могъщият „ВЕЛИЧКОВИЧ ХОЛДИНГ“, чийто председател на Борда на директорите Андре Величкович иска да изгради мащабен проект „СЕЛО-ХОТЕЛ“, който да бъда споменаван в цял свят.

За целта той манипулира бившата си класна Саня Димитрова, която има мечта да стане известна. Холдингът стартира предаването „Андре представя“, което има за цел да убеди хората, че те са прави… Дали ще успеят?! Проектът е заснет от оператора Андрей Хадживасилев и техника на Revive Vision. „Насалевци: Бедни срещу богати“ е първият български филм, който има уеб сайтове, които се отнасят специално за героите.

Филмът има доста тежка съдба и дълга история. Първоначално е планирано да бъде излъчен през 2013 като документален, но след това поради липса на достатъчно финанси е прекратен. През 2014 филмът отново като документален е трябвало да бъде излъчен на 31-ви август 2014, но поради невъзможност за цялостно заснемане е преместен за 25-ти октомври 2014. Снимани са сцени, но в крайна сметка отново не е готов и проектът е прекратен. През 2015 екипът намира финансиране, но за игрален филм – „Насалевци:Бедни срещу богати“, чиято премиера е на 27-ми юли 2015 в интернет. Премиерата в кино ще е през септември, а световната премиера ще е в Лондон през март 2016.