Филмът няма постер

Заглавие: Нокаут или „Всичко, което тя написа“

Премиера: 2016

 Режисьор: Ники Илиев

Сценаристи: Ники Илиев

Оператор: Борис Славков

 Участват: Орлин Павлов, Саня Борисова, Гари Дърден

Гледай филма:

Сайтове: Facebook | Сайт

Времетраене:

Жанр:

Ревю:

Бюджет:

Приходи:

Награди:

Резюме:

Арън е мъж в края на 30-те си години. До скоро се е биел на боксовия ринг и е станал MMA (смесени бойни изкуства) световен шампион. Въпреки това, спортът е оставил своята видима травмираща следа върху психиката му. Отказал се от спорта и похарчил повечето си пари за съдебни дела, Арън превръща музиката от свое хоби, в професия. За съжаление феновете намирата музиката, която изпълнява на китара, за безкрайно скучна и мелодраматична. Дали някой ще вземе Арън на сериозно? Него, някогашният идолизиран герой, а днес – съвсем не така?

По време на едно изпълнение Арън се оказва на една сцена с Боби – млад мъж, който превежда текстовете на Арън на езика на глухонемите за публиката. Неговото присъствие там изобщо не е случайно – той е български емигрант дошъл заедно със сестра си – Жана. Боби преследва своя дълго желан успех като ММА боец в Америка. Той знае езика на глухонемите, защото сестра му е отказвала да говори до осем годишна възраст.

Арън взривява сцената, след което се запознава с Боби, който веднага разбира, че той и Арън вървят в една и съща посока към себепознаване. Вживявайки се в ролята си на сватовник, Боби го запознава със своята също толкова психически нестабилна сестра с Арън, с тайното желание те да се харесат. Боби го убеждава да остави музикалната си кариера на заден план, за да възвърне предишната си слава на ринга като боксьор, биейки се в България – едно от малкото места, където на Арън е разрешено да се бие. Жана от своя страна не се оставя лесно да въвлечена в плана на брат си, който го играе Купидон. Макар очевидната химия между Жана и Арън, те имат повече противоречия, отколкото любов помежду си.

Тримата заминават за България, където Арън вижда Жана в своята родина, запознава се, както с родители ѝ, така и с местните цигани, които са се превърнали в нейното второ семейство. Тя споделя, че когато е била малка, родителите ѝ я записват в училище за умствено изостанали деца, където болшинството от тях са цигани от нейното градче. Връзката на Жана с нейното “друго семейство” дълбоко докосва Арън. В това време Боби продължава да работи върху своята цел, но дори и най-добре обмислените планове се провалят. Често болезнено. Много често с хумор, но винаги с изненади.

Коментирай

Please enter your comment!
Please enter your name here