Вчера 29.06.15 започнаха снимките на новия игрален филм „Баща ми, майка ми, сестра ми”. За първи път снимачният екип и актьорският състав – Юлия Вергов, Радина Боршош и Александра Велкова, се срещнаха на терен, който беше в софийската зоологическа градина. Снимачният ден започна изключително динамично и забавно, след като още в първите сцени екипът се сблъска с номерата на слона от зоопарка, който разбира се реагира като един истински актьор във филм. Слонът всъщност е принцеса от Индия, която позира напълно професионално и достойно през цялото време, докато проливен дъжд не сложи край на актьорската и кариера.

Първи снимачен ден на българския игрален филм Баща ми, Майка ми, сестра ми

За щастие дъждът беше кратък и не попречи на снимките на новия филм да продължат по график. Юлиян Вергов влезе в ролята на баща на две полусестри, чийто роли са поверени на Радина Боршош и Александра Костова. В следващите снимачни дни към екипа ще се присъединят и актрисите Анна Пападопулу и Радена Вълканова, както и актьорите Станимир Гъмов и Валентин Ганев.

Снимките на „Баща ми, майка ми, сестра ми“ ще продължат до края на месец юли, като за локации са подбрани обществени места от столицата.